torsdag 23 februari 2012

Vårkänslor

Det är inte utan att det pirrar i kroppen & vårkänslorna börjar göra sig påminda en dag som denna.

Så underbart härligt. Jag startade min morgon med frukost på altanen med Svante. Det blir lä i en hörna där & det var så underbart skönt.

Detta trodde jag absolut inte även om de pratat om det på vädret.....för när vi gick hem sent igår kväll från bastu & bubbelkväll ( firat min sista dag på jobbet i Göteborg ) så blåste det & regnade på tvären & var inte särskilt skönt alls! Tror inte en hunden tyckte det.

Efter denna fantastiska frukost åkte jag till Uddevalla & Skönhetsspecialisterna för att bli snygg i håret. Tina lyckades fantastiskt bra. Inga gråa hår som syns längre & lite snygga slingor. Vi pratade även bruduppsättningen. Det känns skönt att hon verkar tänka & tycka likadant som jag. Enkelt men snyggt :-)
Vi bokade även tid i början av juni för provuppsättning ....ouiii! Det är så kul!

Nu har jag precis kommit hem från en fantastisk skön skogspromenad med hunden, något alla borde göra en dag som denna!
Ut & gå!!! Om så bara en kvart, tjugo minuter men ändå. Även det lilla fyller på med D -vitaminer & må bra hormoner & allt känns lättare. ....sen får du ju motion på köpet!

I kväll blir det några timmars jobb på gymmet & Oliver kommer hem från mormor. Skönt!
Hans katt kommer bli väldigt glad också..... Det lilla busfröt!!!

Vi har tyckt vår lilla smala katt Zumba blivit lite fluffigare i pälsen men hon har ju blivit utekatt så vi tänkte att det nog bara va vinterpäls.... Men förra veckan när jag var i Växjö upptäckte Svante att det inte är riktigt så... Hon är tjock...jättetjock....kattunge tjock!!!
Så nu blir det tillökning i Blåsuts Zoo. Känns som dom kan komma vilken dag som helst.. Hon vill inte gå ut inte göra något, helst bara ligga & bli klappad. . Det blir spännande se hur dom blir. Zumba är 75% ragdoll så dom kan ju bli ursöta.....

Imorgon förmiddag åker jag & min blivande man....hihi... Till kusten för att " kolla några saker" inför bröllopet.....å sen dyker nog min underbara vän Ida från Växjö upp en sväng. Så härligt!! Saknar ofta min underbara vänner, det är tufft att vara vuxen å ny i stan...

Njut av solen vänner!!
See U!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar